Felhasználó: Jelszó:
2017. május 24. szerda | Eszter, Eliza 8)


Hírek
Negyedszerre is Superbrand az Alexandra

2010-ben hatodik alkalommal osztották ki a legjobb fogyasztói márkáknak járó Superbrands-díjakat. Az Alexandra negyedszerre nyerte el ezt a kitüntetést, mely a sikermárkák elismerésével a márkaépítés jelentőségére irányítja a figyelmet.

tovább>>
Alexandra Könyesház a Párizsi Nagyáruházban!

Az Andrássy út 39. alatt, a pesti ember emlékezetében Divatcsarnokként élő szecessziós épületben november 10-én egy új Alexandra Könyvesház nyitja meg kapuit!

tovább>>

Az Alexandra 2009-ben is Superbrand


Harmadik alkalommal nyerte el az Alexandra a a legjobb fogyasztói márkáknak járó Superbrands-díjat, melyet minden évben kioszt egy 14 tagú, független marketing- és kommunikációs szakemberekből álló bizottság az arra érdemes cégeknek. A mára világszerte 82 országában működő Program egyik legfőbb törekvése, hogy a sikermárkák elismerésével a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

tovább >>


Az Alexandra Kiadó Szép Magyar Könyv 2008 díjai

"Felértékelődött a szép könyv, legalábbis erre lehet következtetni, ha végigtekintünk a hazai kínálaton" -- mondta köszöntő beszédében Jankovics Marcell rajzfilmkészítő, könyvillusztrátor, a Szép Magyar Könyv 2008 verseny főzsűrijének elnöke a díjak átadásának napján az V. kerületi Aranytíz Művelődési Központ Lovagtermében.

tovább >>


Átadták a Szépíró Díjakat az Alexandra Irodalmi Kávéházban

2009. június 4-én este 7 órakor az Alexandra Irodalmi Kávéházban Csaplár Vilmos a Szépírók Társasága elnöke és Matyi Dezső szponzor, az Alexandra Könyvesház tulajdonosa átadta az idei Szépíró Díjakat.

tovább>>